ONLINE

Ratamestarin analyysi

Kilpailuohjeet

Lähtölista

Kiireisen ohjeet

Kilpailukeskuskartta


Mikä?

Jukolakenraali on nimensä mukaisesti oivallinen Jukolan ja Venlojen viestin kenraaliharjoitus. Vaikka kyseessä ei ole viesti vaan yksilötapahtuma, viestimäisen sähäkän tunnelman takaavat yhteislähtö, hajonnat sekä kuntosuunnistuksia pidemmät radat.

Jukolakenraalissa on tarjolla kolme matkaa, 5, 9 ja 12 kilometriä. Kaikilla matkoilla on yhteislähtö ja hajonnat. Käytössä olevan suunnistuskartan mittakaava on 1:10 000, ja se on vuoden 2019 Jukolan viestin kartan tehneen Janne Weckmanin käsialaa. Ratamestarina toimii Jukolan yöosuuksien luottotykki Antti Parjanne.

Jukolakenraaliin kannattaa houkutella mukaan koko oma Venla- tai Jukola-joukkue. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Milloin?

Jukolakenraali järjestään keskiviikkoiltana 5.6.2019. Yhteislähtö tapahtuu klo 18.00. Samaan aikaan pidetään Uudenmaan erikoispitkän matkan aluemestaruuskilpailu.

Missä?

Jukolakenraali 2019 pidetään Etelä-Kirkkonummella. Kilpailukeskuksena toimii Heikkilän koulu. Navigointiosoite on Hirvitie 7, Kirkkonummi. Pysäköinti on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Suosittelemme lämpimästi saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Tolsan asemalta on koululle noin 1,5 kilometrin kävelymatka, jossa pääsee sopivasti lämmittelyn makuun.

Miten pääsee mukaan?

Ilmoittaudu tästä!

Tapahtumassa käytetään sähköistä EMIT-leimausjärjestelmää. Oman EMIT-leimauskortin numero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos sinulla ei ole omaa EMIT-leimauskorttia, sinulle varataan laina-EMIT hintaan 5 €. Tämä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mitä maksaa?

Jukolakenraalin osallistumismaksu on 20 € aikuisille ja 10 € alle 18-vuotiaille, kun ilmoittaudut ennakkoon 29.5.2019 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen tapahtumapaikalla 5.6.2019 klo 17 mennessä maksaa 35 €.

Mitä hintaan kuuluu?

Hintaan sisältyvät laadukkaiden tapahtumajärjestelyiden, ratojen, karttojen ja tulospalvelun lisäksi maastossa oleva juomarastipalvelu, maalissa oleva reitinvalintojen ja hajontojen spekulaatiopiste sekä runsaat kuvat ja sosiaalisen median julkaisut, joiden parissa on mukava fiilistellä tapahtuman jälkeen.

Kuka järjestää?

Tapahtuman järjestää kirkkonummelainen suunnistusseura Lynx ry, joka on kokenut kilpailujärjestäjä. Järjestimme vuonna 2016 suunnistuksen pitkän matkan SM-kisat sekä vuonna 2015 Koululiikuntaliiton valtakunnalliset suunnistusmestaruuskilpailut. Molemmat saivat erinomaista palautetta ja olivat näkyvästi sosiaalisen median kanavissa ja medioissa.
Jukolakenraalin kilpailunjohtajana toimii Pekka Pajuoja ja ratamestarina Antti Parjanne. Muissa vastuutehtävissä meillä on kokeneita kisajärjestäjiä.

Mistä saan lisätietoa?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin osoitteessa jukolakenraali@lynx.fi. Alamme kerätä usein kysyttyjä kysymyksiä UKK-sivulle, joten kannattaa kurkata, olisiko joku ehtinyt kysyä samaa. Somessa tapahtuu koko ajan, joten Instagram-, Twitter- ja Facebook-kanavamme ja #jukolakenraali on hyvä ottaa seurantaan.

Tervetuloa!