Kilpailukeskus sijaitsee Heikkilän koululla, navigointiosoite on Hirvitie 7, Kirkkonummi. Pysäköinti on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Saavu ajoissa, ettet jää ruuhkaa.

WC-kapasiteetti kilpailukeskuksessa on rajallinen. Hoida asiat ennen lähtöä tai matkalla ☺

Kilpailunumerot ovat saatavilla kilpailukeskuksesta. Huom! Omat hakaneulat. Jokaisella kilpailijalla on oltava henkilökohtainen Emit-kortti.

Kartta 1:10 000 paitsi D/H70-85 1:7500, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.

Huom! Kaikissa sarjoissa on kaksipuoleinen kartta. Ensimmäisen lenkin jälkeen saavutaan lähtöpaikan viereen yleisörastille, josta viitoitus uudelleen K-pisteelle. Toinen lenkki on kartan kääntöpuolella. Rastinumerointi jatkuu ensimmäisen lenkin jälkeen normaalisti eli jos ensimmäisen lenkin viimeisen rastin järjestysnumero on 6, toisen lenkin ensimmäisen rastin järjestysnumero on 7. Ole tarkkana, että juokset lenkit oikeassa järjestyksessä!

Rastinmääritteet on painettu karttoihin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole. Rastikoodi on lisäksi merkitty karttaan rastinumeron yhteyteen.

Kaikkien sarjojen yhteislähtö on klo 18.00. Kaikilla sarjoilla on sama lähtöpaikka. Kilpailijoiden tulee olla lähtöpaikalla viimeistään klo 17.50. Lähtöön on matkaa 700 m, josta suurin osa tietä pitkin.

Toiminta lähtöpaikalla

Kilpailija nollaa Emit-korttinsa ja kiinnittää tarkastusliuskan lähtöalueelle saapuessaan.

10 min ennen lähtöä: Kilpailijat kutsutaan lähtöriveihin.

5 min ennen lähtöä: Kilpailunumero tarkistetaan ja karttojen jako alkaa. Kartat jaetaan kilpailijoille käteen. Tarkista, että saat oman numerosi mukaisen kartan. Kartta pidetään rintaa vasten eikä sitä saa tutkia ennen lähtöhetkeä.

Lähtöhetki: Lähtölupa annetaan kuuluttamalla. Varaslähdön ottaneet hylätään.

Juomapiste sijaitsee viitoituksella ennen toiselle lenkille lähtöä. Tarjolla on ainoastaan vettä. Juomapaikalle voi tuoda omia juomia lähtöön siirryttäessä.

Viimeiseltä rastilta maaliin on viitoitus. Huom! Maaliin tullaan kadun viertä ja matkalla on kadun ylitys. Noudata viitoitusta, liikenteen ohjaajia ja ole varovainen katualueella. Maali suljetaan klo 21.

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *