Jukolakenraalin alustavat ohjeet

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus sijaitsee Heikkilän koululla, navigointiosoite on Hirvitie 7, Kirkkonummi. Pysäköinti on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Noudata ohjeita.
Suosittelemme lämpimästi saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Tolsan asemalta on koululle noin 1,5 kilometrin kävelymatka, jossa pääsee sopivasti lämmittelyn makuun.

Kahvio

Kilpailukeskuksessa on kahvio.

Kilpailunumerot

Kaikki osallistujat käyttävät numeroita. Numerot ovat saatavilla kilpailukeskuksesta infon läheltä. Huom! Omat hakaneulat. Hakaneuloja voi tarvittaessa ostaa infosta. Kilpailunumeroita ei kerätä maalissa pois.

Emit-kortit

Jokaisella kilpailijalla on oltava henkilökohtainen Emit-kortti. Tarkista Emit-numerosi lähtöluettelosta ja ilmoita mahdolliset muutokset infoon. Mahdolliset korttimuutokset paikan päällä infoon klo 17 mennessä hintaan 3 euroa. Emit-kortin toiminnan voi tarkistaa kilpailukeskuksessa olevalla 0-leimasimella.

Emit-korttien vuokraus

Emit-vuokra on 5€ / kortti, vuokraus infosta. Vuokrakortit on palautettava infoon kilpailun jälkeen. Palauttamattomasta tai vaurioituneesta Emit-kortista veloitetaan 60 €.

Kartta

Kartta on 1:10 000 / käyräväli 5 m. Tulostus 5/2019.

Kartan koko A4 Kartta on muovikotelossa. Kilpailualueen vanha kartta on nähtävillä kilpailukeskuksen ilmoitustaululla lähtöön asti.

Huom! Kaikissa sarjoissa on kaksipuoleinen kartta. Ensimmäisen lenkin jälkeen saavutaan lähtöpaikan viereen yleisörastille, josta johtaa lyhyt viitoitus uudelleen K-pisteelle. Toinen lenkki on kartan kääntöpuolella. Rastinumerointi jatkuu ensimmäisen lenkin jälkeen normaalisti, eli jos ensimmäisen lenkin viimeisen rastin järjestysnumero on 6, toisen lenkin ensimmäisen rastin järjestysnumero on 7. Ole tarkkana, että juokset lenkit oikeassa järjestyksessä!

Rastit

Rastit on merkitty maastoon oranssivalkoisin rastilipuin. Maastossa on runsaasti rasteja, muista tarkistaa koodi huolella. Kaikissa sarjoissa Emit-leimaus.

Kilpailumaasto

Maasto on taajaman lähimetsää, jossa on varsinkin maalin lähettyvillä polkuja, mutta myös haastavampia mäkialueita. Maastoa rikkovia peltoja teitä tai muita kohteita ei ole juurikaan. Maasto tarjoaa hyvät mahdollisuudet yhteislähtökisalle. Maastosta löytyy sekä rannikon avokallioiden että hämäläisen metsätyypin piirteitä, joten se tarjoaa myös hyvät puitteet Jukolaan valmistautumiseen.

Kielletyt alueet

Kiellettyjä alueita ovat talojen piha-alueet ja karttaan tai maastoon merkityt kielletyt alueet. Kiellettyjä alueita valvotaan, ja niitä rikkoneet kilpailijat hylätään. Kilpailumaastossa saavat liikkua ainoastaan kilpailijat oman kilpailusuorituksensa ajan. Maastossa on järjestäjien valvojia.

Keskeyttäneet

Keskeyttänyt kilpailija kulkee maalin läpi ja leimaa maalileimasimella normaalisti. Keskeyttäneiden
on ehdottomasti ilmoittauduttava maalissa.

Tulokset

Kilpailun tulokset ovat nähtävillä kilpailukeskuksessa ja online-sivulla kisasivuilla www.jukolakenraali.fi

Pukeutuminen, pesu ja WC:t

Kilpailukeskuksessa ei ole pukeutumis- eikä peseytymismahdollisuutta tai –tiloja.

WC-tilojen määrä on erittäin rajallinen, joten huomioi tämä etukäteisvalmisteluissa. Koulun äkillisen remontin takia on vain 3 WC:tä käytössä. Ethän kuitenkaan tee tarpeitasi lähiympäristöön eikä varsinkaan pihoille. Lähdön verryttelyalue on metsän reunassa.
Ensiapu
Ensiapupiste on kilpailukeskuksessa. Maastossa ei ole ensiapupisteitä.

Matkat

5,4 km, 8,6 km ja 12,4 km. Matkoihin sisältyy 500 m viitoituksia. Kaikilla matkoilla on hajonta.

Lähtö

Kaikkien sarjojen yhteislähtö on klo 18.00. Kaikilla sarjoilla on sama lähtöpaikka. Kilpailijoiden tulee olla lähtöpaikalla viimeistään klo 17.45. Lähtölistat ovat nähtävillä infossa sekä kisasivuilla www.jukolakenraali.fi

Lähtöön on matkaa 700 m, josta suurin osa tietä pitkin.

Toiminta lähtöpaikalla

Kilpailija nollaa Emit-korttinsa ja kiinnittää tarkistusliuskan lähtöalueelle saapuessaan.

10 min ennen lähtöä: Kilpailijat kutsutaan sarjoittain riveihin.

5 min ennen lähtöä: Kilpailunumero tarkistetaan ja karttojen jako alkaa. Kartat jaetaan kilpailijoille käteen. Tarkista, että saat oman numerosi mukaisen kartan. Kartta pidetään rintaa vasten eikä sitä saa tutkia ennen lähtöhetkeä.

Lähtöhetki: Lähtölupa annetaan kuuluttamalla. Varaslähdön ottaneet hylätään.

Rastinmääritteet

Rastinmääritteet on painettu karttoihin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole. Rastikoodi on lisäksi merkitty karttaan rastinumeron yhteyteen.

Juoma

Juomapiste sijaitsee viitoituksella ennen toiselle lenkille lähtöä. Tarjolla on ainoastaan vettä. Juomapaikalle voi tuoda omia juomia lähtöön siirryttäessä.

Viimeinen rasti

Viimeinen rasti on kaikilla sama.

Maali

Viimeiseltä rastilta maaliin on viitoitus. Huom! Maaliin tullaan kadun viertä ja matkalla on kadun ylitys. Noudata viitoitusta, liikenteen ohjaajia ja ole varovainen katualueella. Maaliviivalla suoritetaan leimaus, josta määräytyy kilpailijan maaliaika. Maalileimauksen jälkeen kilpailija siirtyy leimantarkastuspisteeseen. Mahdollisen hylkäysehdotuksen saanut kilpailija jatkaa välittömästi itkumuurille selvittämään asiaa.
Karttoja ei kerätä pois. Maali suljetaan klo 21.

Palkintojen jako

Palkinnot arvotaan. Voittajat voivat noutaa palkinnot infosta.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja Pekka Pajuoja 050 557 7558
Ratamestarit Ville Koponen, Antti Parjanne

Tuloslaskenta ja maali Janne Kivilaakso

Kilpailukeskus Max Packalén

Lähtö Mikke Maronen

Pysäköinti, liikenteen ohjaus Simo Sukselainen, 045 679 7940

Ensiapu Karoliina Sundberg

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *